Den uteblivna resan till Coventry

I förra inlägget skrev jag att jag skulle till den varannat-årliga konferensen International Society of Theoretical Psychology i Coventry, men det blev inget, av två enkla skäl. Antagningsproceduren var ovanligt komplicerad och rörig (de hade två granskare för varje bidrag, de förväxlade mitt bidrag med ett annat, och så vidare) och jag insåg att jag inte skulle orka med en konferens eftersom jag var (och fortfarande är) mer eller mindre sönderstressad av det här eländiga avhandlingsarbetet.

I stället blev det 10 veckors semester, vilket var mycket välbehövligt. Nu är jag tillbaka på universitetet efter en vecka och jag håller så smått på att ta mig in i avhandlingen igen.


Författare: Stefan Björk

Leg. psykolog och fil. dr. i psykologi.

Comments on “Den uteblivna resan till Coventry”